Wie houdt er nou niet van chocolade!

Xenia en Lieke van The Happy Bonbon Factory ontwerpen originele smaken, die ze in deze privéworkshop met je delen. Zij vertellen je ook graag iets over de theorie van chocola en bonbons maken.

Met hun heerlijke bonbonrecepten gaan jullie een middag of avond aan de slag.  Je kunt kiezen uit puur, melk- en witte chocolade. Na het bekleden van je bonbonvorm, maak je je keuze uit smakelijke ingrediënten voor de vulling. Denk aan honing/pistache, oreo, bastognekoek, pindakaas/caramel, peer, koffie, likeur. Na het afsluiten met een chocoladelaagje moet alles afkoelen en opstijven.

We pauzeren met koffie, thee en … een verrukkelijke chocoladefondue! Zo benutten we alle niet gebruikte chocola – en fruit – om deze creatieve middag of avond heerlijk mee af te sluiten.

Jullie gaan naar huis met twaalf bonbons in een handgemaakt doosje!

De activiteit wordt aangeboden à € 45 p.p. all in voor maximaal acht personen. Onder voorbehoud van beschikbaarheid kun je kiezen voor een dinsdag- tot en met zaterdagmiddag of -avond, van 14 tot 17 of van 19 tot 22 uur. Schorten, handschoenen en elastiekjes voor je haar zijn beschikbaar.